Nabeschouwing Ludogorets - F91 Dudelange (4-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 16 juli 2014 - 19:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Ludogorets het woensdag 16 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - F91 Dudelange (4-0)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en F91 Dudelange is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Ludogorets op voorsprong te komen via een doelpunt van Dani Abalo. Helaas voor Ludogorets werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Ludogorets dat via R. Bezjak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Andrianantenaina dacht na 65 minuten te scoren voor Ludogorets, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Ludogorets via Fábio Espinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - F91 Dudelange
4
0
LIVE Ludogorets - F91 Dudelange 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Dyakov Ludogorets
21' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Júnior Caiçara Ludogorets
31' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Clayton de Sousa F91 Dudelange
35' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Dani Abalo Ludogorets
41' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. de Almeida Pedro F91 Dudelange
43' Doelpunt Ludogorets Doelpunt R. Bezjak Ludogorets
48' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Schnell F91 Dudelange
52' Wissel F91 Dudelange Wissel Stélvio voor G. Schulz F91 Dudelange
63' Wissel Ludogorets Wissel A. Andrianantenaina voor Marcelinho Ludogorets
65' Doelpunt Ludogorets Doelpunt A. Andrianantenaina Ludogorets
68' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Fábio Espinho Ludogorets
73' Wissel Ludogorets Wissel H. Zlatinski voor S. Dyakov Ludogorets
78' Wissel F91 Dudelange Wissel D. Turpel voor A. Karapetyan F91 Dudelange
79' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Prempeh F91 Dudelange
82' Wissel Ludogorets Wissel Wanderson voor Fábio Espinho Ludogorets
87' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor Y. Benajiba F91 Dudelange
88' Wissel F91 Dudelange Wissel K. Malget voor O. Sylla F91 Dudelange