Nabeschouwing Qarabağ - Salzburg (2-1) || Champions League 2014/2015

Woensdag 30 juli 2014 - 17:30 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Qarabağ het woensdag 30 juli 2014 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Salzburg (2-1)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Salzburg is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Qarabağ op voorsprong te komen via een doelpunt van Danilo Dias. Helaas voor Qarabağ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut moest C. Schwegler van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Salzburg verder met een speler minder. In de 42e minuut kreeg A. Teli van Qarabağ voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Qarabağ de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 77e minuut scoorde Salzburg via Soriano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Qarabağ via Reynaldo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Reynaldo van Qarabağ was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - Salzburg
2
1
LIVE Qarabağ - Salzburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Danilo Dias Qarabağ
31' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Leitgeb Salzburg
32' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Richard Qarabağ
34' Rode kaart Salzburg Rode kaart voor C. Schwegler Salzburg
38' Wissel Salzburg Wissel P. Ankersen voor N. Keïta Salzburg
40' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Teli Qarabağ
42' Tweede gele kaart Qarabağ Tweede gele kaart voor A. Teli Qarabağ
43' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel İ. Qurbanov voor Q. Qarayev Qarabağ
55' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor B. Hüseynov Qarabağ
57' Wissel Qarabağ Wissel R.F. Sadıqov voor L. George Qarabağ
59' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Hinteregger Salzburg
61' Wissel Salzburg Wissel M. Bruno voor M. Sabitzer Salzburg
69' Wissel Qarabağ Wissel N. Yusifov voor Danilo Dias Qarabağ
77' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano met assist van S. Mané Salzburg
86' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Reynaldo met assist van İ. Qurbanov Qarabağ
88' Rode kaart Qarabağ Rode kaart voor Reynaldo Qarabağ
92' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Kampl Salzburg
90' Wissel Salzburg Wissel N. Quaschner voor C. Leitgeb Salzburg