Nabeschouwing Dila - Partizan (0-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 21 juli 2015 - 14:30 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dila het dinsdag 21 juli 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Tengiz Burjanadze in Gori.

Via de Dila - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dila - Partizan (0-2)

Het Champions League duel tussen Dila en Partizan is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Brašanac. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Partizan dat via A. Oumarou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dila - Partizan
LIVE Dila - Partizan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dila - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Dila Gele kaart voor I. Modebadze Dila
37' Doelpunt Partizan Doelpunt D. Brašanac Partizan
46' Wissel Dila Wissel M. Kvirkvia voor G. Papava Dila
46' Wissel Dila Wissel I. Mashukov voor G. Iluridze Dila
48' Gele kaart Partizan Gele kaart voor D. Brašanac Partizan
60' Gele kaart Partizan Gele kaart voor G. Balažic Partizan
64' Doelpunt Partizan Doelpunt A. Oumarou Partizan
68' Gele kaart Dila Gele kaart voor G. Navalovski Dila
68' Gele kaart Dila Gele kaart voor O. Martsvaladze Dila
68' Wissel Partizan Wissel N. Ninković voor V. Bozhinov Partizan
80' Wissel Partizan Wissel S. Ilić voor D. Brašanac Partizan
82' Wissel Dila Wissel G. Eristavi voor O. Martsvaladze Dila
87' Wissel Partizan Wissel I. Šaponjić voor A. Oumarou Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Dila - Partizan
Opstellingen Dila - Partizan

Voorbeschouwing Dila - Partizan

Dila en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dila en Partizan in de Champions League vond plaats op 14 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dila te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dila. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.