Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë (4-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 25 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 25 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Skënderbeu Korçë. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë (4-1)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Skënderbeu Korçë is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 9e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Soudani. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Skënderbeu Korçë dat via Esquerdinha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Armin Hodžić dacht na 15 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 48e minuut moest Dinamo Zagreb verder met een man minder, nadat Gonçalo een tweede gele kaart kreeg. Na 55 minuten spelen wist Dinamo Zagreb via J. Taravel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde E. Soudani namens Dinamo Zagreb. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë
4
1
LIVE Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt E. Soudani met assist van J. Pivarić Dinamo Zagreb
10' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt Esquerdinha met assist van K. Vangjeli Skënderbeu Korçë
15' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Armin Hodžić met assist van E. Soudani Dinamo Zagreb
17' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Gonçalo Dinamo Zagreb
17' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor B. Berisha Skënderbeu Korçë
22' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ćorić Dinamo Zagreb
27' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
48' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb Tweede gele kaart voor Gonçalo Dinamo Zagreb
52' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Antolić voor Armin Hodžić Dinamo Zagreb
55' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Taravel Dinamo Zagreb
58' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor K. Vangjeli Skënderbeu Korçë
58' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel P. Olayinka voor B. Berisha Skënderbeu Korçë
65' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel B. Nimaga voor G. Progni Skënderbeu Korçë
68' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Rog voor A. Ćorić Dinamo Zagreb
78' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Fernándes voor M. Pjaca Dinamo Zagreb
78' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel V. Hristov voor L. Latifi Skënderbeu Korçë
80' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt E. Soudani met assist van J. Fernándes Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë
Opstellingen Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Skënderbeu Korçë

Dinamo Zagreb en Skënderbeu Korçë spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Skënderbeu Korçë in de Champions League vond plaats op 19 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Skënderbeu Korçë slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.