Nabeschouwing Gent - Valencia (1-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 4 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Gent het woensdag 4 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Valencia (1-0)

Het Champions League duel tussen Gent en Valencia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 49e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kums. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Gent - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Feghouli Valencia
46' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Santi Mina Valencia
49' Penalty Gent Penalty S. Kums Gent
55' Wissel Gent Wissel B. Raman voor K. Saief Gent
61' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Mustafi Valencia
63' Wissel Valencia Wissel André Gomes voor Javi Fuego Valencia
70' Wissel Valencia Wissel João Cancelo voor S. Feghouli Valencia
72' Gele kaart Valencia Gele kaart voor André Gomes Valencia
73' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Raman Gent
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
85' Wissel Gent Wissel Rafinha voor B. Raman Gent
93' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor B. Dejaegere Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Valencia
Opstellingen Gent - Valencia

Voorbeschouwing Gent - Valencia

Gent en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Valencia in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gent. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.