Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen (1-2) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 28 juli 2015 - 19:30 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Maccabi Tel Aviv het dinsdag 28 juli 2015 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Champions League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mahmutović. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Petržela dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Itzhaki dacht na 79 minuten te scoren voor Maccabi Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen
1
2
LIVE Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor T. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
17' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt A. Mahmutović met assist van F. Rajtoral Viktoria Plzeň
21' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Petržela met assist van V. Procházka Viktoria Plzeň
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel G. Vermouth voor D. Micha Maccabi Tel Aviv
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor E. Ben Basat Maccabi Tel Aviv
64' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel B. Itzhaki voor T. Ben Chaim Maccabi Tel Aviv
70' Wissel Viktoria Plzeň Wissel P. Hrošovský voor D. Kolář Viktoria Plzeň
74' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Hrošovský Viktoria Plzeň
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Holenda voor A. Mahmutović Viktoria Plzeň
79' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt B. Itzhaki met assist van E. Zahavi Maccabi Tel Aviv
82' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Carlos García Maccabi Tel Aviv
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kopic voor M. Petržela Viktoria Plzeň