Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (0-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 9 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 9 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Olympiakos Piraeus - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (0-3)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Giroud. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Arsenal dat via O. Giroud dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Giroud dacht na 67 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Olympiakos Piraeus - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
18' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Ramsey Arsenal
29' Doelpunt Arsenal Doelpunt O. Giroud met assist van A. Ramsey Arsenal
49' Doelpunt Arsenal Doelpunt O. Giroud met assist van J. Campbell Arsenal
63' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor O. Giroud Arsenal
66' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Elabdellaoui Olympiakos Piraeus
67' Penalty Arsenal Penalty O. Giroud Arsenal
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Domínguez voor P. Kasami Olympiakos Piraeus
72' Wissel Arsenal Wissel K. Gibbs voor T. Walcott Arsenal
77' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hernâni voor Sebá Olympiakos Piraeus
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Finnbogason voor F. Pardo Olympiakos Piraeus
91' Wissel Arsenal Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor J. Campbell Arsenal
92' Wissel Arsenal Wissel C. Chambers voor O. Giroud Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Arsenal
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Arsenal

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal

Olympiakos Piraeus en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal in de Champions League vond plaats op 29 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Olympiakos Piraeus favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Arsenal slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.