Nabeschouwing PSV - CSKA Moskva (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 8 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt PSV het dinsdag 8 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de PSV - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - CSKA Moskva (2-1)

Het Champions League duel tussen PSV en CSKA Moskva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 76e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ignashevich. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het PSV dat via L. de Jong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Pröpper dacht na 85 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE PSV - CSKA Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor P. Wernbloom CSKA Moskva
56' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
66' Gele kaart PSV Gele kaart voor G. Pereiro PSV
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Guardado PSV
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
76' Penalty CSKA Moskva Penalty S. Ignashevich CSKA Moskva
77' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Cauņa CSKA Moskva
78' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van J. Hendrix PSV
83' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Bruma PSV
85' Doelpunt PSV Doelpunt D. Pröpper met assist van S. Bergwijn PSV
85' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor G. Pereiro PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - CSKA Moskva
Opstellingen PSV - CSKA Moskva

Voorbeschouwing PSV - CSKA Moskva

PSV en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen PSV en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 30 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.