Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb (1-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 19 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Skënderbeu Korçë het woensdag 19 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb (1-2)

Het Champions League duel tussen Skënderbeu Korçë en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Skënderbeu Korçë op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Shkëmbi. Helaas voor Skënderbeu Korçë werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Dinamo Zagreb dat via E. Soudani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Pivarić dacht na 93 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb
1
2
LIVE Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skënderbeu Korçë - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
37' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt B. Shkëmbi Skënderbeu Korçë
44' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Pjaca Dinamo Zagreb
48' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor K. Vangjeli Skënderbeu Korçë
61' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Ćorić voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
66' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt E. Soudani met assist van M. Pjaca Dinamo Zagreb
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Antolić voor M. Rog Dinamo Zagreb
78' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Fernándes voor E. Soudani Dinamo Zagreb
79' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel G. Progni voor L. Latifi Skënderbeu Korçë
87' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel Ademir voor K. Vangjeli Skënderbeu Korçë
93' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Pivarić met assist van A. Ćorić Dinamo Zagreb
90' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel L. Abazi voor B. Berisha Skënderbeu Korçë