Nabeschouwing Barcelona - Juventus (3-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Barcelona het dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Juventus (3-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Rakitic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damir Skomina, waardoor Barcelona een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Juventus 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
35' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor N. Semedo FC Barcelona
41' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor M. De Sciglio Juventus
45' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez FC Barcelona 1-0
54' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
56' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitic FC Barcelona 2-0
61' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Barzagli Juventus
63' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor R. Bentancur Juventus
69' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Iniesta FC Barcelona 3-0
70' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor O. Dembele FC Barcelona
75' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
77' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor I. Rakitic FC Barcelona
83' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor A. Iniesta FC Barcelona
87' Wissel Juventus Wissel F. Caligara voor G. Higuain Juventus
89' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Caligara Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Juventus
Opstellingen Barcelona - Juventus

Voorbeschouwing Barcelona - Juventus

Barcelona en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Juventus in de Champions League vond plaats op 19 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Juventus wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.