Nabeschouwing Manchester United - Sevilla (1-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 13 maart 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Manchester United het dinsdag 13 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Sevilla (1-2)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Manchester United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Lukaku. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Manchester United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Sevilla een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Manchester United - Sevilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
60' Wissel Manchester United Wissel P. Pogba voor M. Fellaini Manchester United
72' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor L. Muriel Sevilla
74' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van P. Sarabia Sevilla 0-1
77' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor J. Lingard Manchester United
77' Wissel Manchester United Wissel J. Mata voor A. Valencia Manchester United
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van J. Correa Sevilla 0-2
79' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor W. Ben Yedder Sevilla
84' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku met assist van M. Rashford Manchester United 1-2
88' Wissel Sevilla Wissel G. Pizarro voor F. Vazquez Sevilla
88' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Correa Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel J. Geis voor J. Correa Sevilla
90' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor P. Sarabia Sevilla
93' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Rashford Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Sevilla
Opstellingen Manchester United - Sevilla

Voorbeschouwing Manchester United - Sevilla

Manchester United en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Sevilla in de Champions League vond plaats op 21 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.