Nabeschouwing PSG - Real Madrid (1-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 6 maart 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt PSG het dinsdag 6 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Real Madrid (1-2)

Het Champions League duel tussen PSG en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door C. Ronaldo, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg M. Verratti van Paris Saint Germain voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Paris Saint Germain de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Cavani namens Paris Saint Germain in de 71e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 80e minuut was het Real Madrid dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Casemiro, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Real Madrid een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSG - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
32' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Kovacic Real Madrid
51' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van Lucas Real Madrid 0-1
59' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor T. Motta Paris Saint Germain
66' Tweede gele kaart Paris Saint Germain Tweede gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
71' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van J. Pastore Paris Saint Germain 1-1
71' Wissel Real Madrid Wissel T. Kroos voor M. Kovacic Real Madrid
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor A. Di Maria Paris Saint Germain
76' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor K. Benzema Real Madrid
78' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
80' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro Real Madrid 1-2
82' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor M. Asensio Real Madrid
84' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor E. Cavani Paris Saint Germain
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Diarra voor K. Mbappe Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Real Madrid
Opstellingen PSG - Real Madrid

Voorbeschouwing PSG - Real Madrid

PSG en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 14 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van PSG te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSG. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.