Nabeschouwing Real Madrid - Juventus (1-3) || Champions League 2017/2018

Woensdag 11 april 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Real Madrid het woensdag 11 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Juventus (1-3)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Mandzukic. Juventus vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mandzukic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee B. Matuidi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 93e minuut werd G. Buffon van Juventus met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Juventus het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 98e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Real Madrid speler C. Ronaldo.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Juventus.

LIVE Real Madrid - Juventus 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandzukic met assist van S. Khedira Juventus 0-1
17' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
17' Wissel Juventus Wissel S. Lichtsteiner voor M. De Sciglio Juventus
22' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
29' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandzukic Juventus
36' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Lichtsteiner Juventus
37' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandzukic met assist van S. Lichtsteiner Juventus 0-2
46' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor Casemiro Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor G. Bale Real Madrid
61' Doelpunt Juventus Doelpunt B. Matuidi Juventus 0-3
67' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
73' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Costa Juventus
75' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovacic voor L. Modric Real Madrid
81' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
90' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Benatia Juventus
93' Rode kaart Juventus Rode kaart voor G. Buffon Juventus
96' Wissel Juventus Wissel W. Szczesny voor G. Higuain Juventus
98' Penalty Real Madrid Penalty C. Ronaldo Real Madrid 1-3
98' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor C. Ronaldo Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Juventus
Opstellingen Real Madrid - Juventus

Voorbeschouwing Real Madrid - Juventus

Real Madrid en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Juventus in de Champions League vond plaats op 3 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als Juventus wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.