Nabeschouwing The New Saints - Europa (1-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 27 juni 2017 - 20:00 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt The New Saints het dinsdag 27 juni 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Europa. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Europa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Europa (1-2)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Europa is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Europa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door S. Quigley, waarmee The New Saints met 1-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-2 overwinning in het voordeel van Europa.

Wedstrijdstatistieken The New Saints - Europa
Goals
1
2
LIVE The New Saints - Europa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Europa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Pryce The New Saints
27' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Rawlinson The New Saints
44' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Quigley The New Saints 1-1
61' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor A. Cieslewicz The New Saints
68' Wissel The New Saints Wissel A. Darlington voor A. Cieslewicz The New Saints
73' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor S. Quigley The New Saints
90' Wissel The New Saints Wissel W. Fletcher voor J. Mullan The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Europa
Opstellingen The New Saints - Europa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing The New Saints - Europa

The New Saints en Europa spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat The New Saints en Europa elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst The New Saints 0
Winst Europa 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
The New Saints - Europa Opstelling The New Saints Opstelling Europa Live The New Saints - Europa Live The New Saints - Europa kijken The New Saints - Europa kijken Live The New Saints - Europa stream The New Saints - Europa Fox Sports Nabeschouwing The New Saints - Europa Uitslag The New Saints - Europa Statistieken The New Saints - Europa Champions League 2017/2018 The New Saints - Europa wedden The New Saints - Europa gokken The New Saints - Europa Unibet