Nabeschouwing APOEL - Sūduva (1-0) || Champions League

Dinsdag 17 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League neemt APOEL het dinsdag 17 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Levkosía.

Via de APOEL - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Sūduva (1-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Poté, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name APOEL dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van APOEL.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Sūduva
Goals
1
0
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
30
3
Schoten op doel
12
2
Aanvallen
153
78
Gevaarlijke aanvallen
129
45
Corners
16
2
Wissels
3
3
LIVE APOEL - Sūduva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Nuno Morais APOEL
20' Doelpunt APOEL Doelpunt M. Poté met assist van G. Efrem APOEL 1-0
48' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Švrljuga Sūduva
54' Wissel Sūduva Wissel J. Kasparavičius voor M. Topcagić Sūduva
66' Wissel APOEL Wissel R. Sallai voor Moussa Al Tamari APOEL
75' Wissel Sūduva Wissel R. Vėževičius voor G. Acevedo Sūduva
77' Wissel APOEL Wissel E. Aloneftis voor G. Efrem APOEL
77' Wissel APOEL Wissel Leonardo Natel voor N. Ioannou APOEL
82' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor R. Vėževičius Sūduva
84' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor P. Leimonas Sūduva
95' Wissel Sūduva Wissel Guilherme voor R. Cicilia Sūduva
Opstellingen APOEL - Sūduva
De opstellingen van APOEL en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Sūduva

APOEL en Sūduva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat APOEL en Sūduva elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst APOEL 0
Winst Sūduva 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
APOEL - Sūduva Opstelling APOEL Opstelling Sūduva Live APOEL - Sūduva Live APOEL - Sūduva kijken APOEL - Sūduva kijken Live APOEL - Sūduva stream APOEL - Sūduva Fox Sports Nabeschouwing APOEL - Sūduva Uitslag APOEL - Sūduva Statistieken APOEL - Sūduva Champions League 2018/2019 APOEL - Sūduva wedden APOEL - Sūduva gokken APOEL - Sūduva Unibet