Nabeschouwing Celtic - Rosenborg (3-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 25 juli 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Celtic het woensdag 25 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Rosenborg (3-1)

Het Champions League duel tussen Celtic en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 3-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door B. Meling, waarmee Rosenborg met 0-1 de leiding nam. Celtic kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Édouard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette O. Ntcham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celtic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Celtic vergroot nadat O. Édouard de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Celtic.

LIVE Celtic - Rosenborg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Rosenborg Doelpunt B. Meling met assist van N. Bendtner Rosenborg 0-1
30' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
43' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Édouard met assist van S. Sinclair Celtic 1-1
46' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Ntcham met assist van S. Brown Celtic 2-1
55' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor T. Reginiussen Rosenborg
61' Wissel Rosenborg Wissel A. Søderlund voor M. Lundemo Rosenborg
64' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Søderlund Rosenborg
65' Gele kaart Celtic Gele kaart voor O. Ntcham Celtic
72' Wissel Rosenborg Wissel A. Gersbach voor P. Helland Rosenborg
75' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Édouard Celtic 3-1
76' Wissel Celtic Wissel T. Rogić voor O. Ntcham Celtic
83' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor B. Meling Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Rosenborg
Opstellingen Celtic - Rosenborg
De opstellingen van Celtic en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.