Nabeschouwing Club Brugge - Atlético Madrid (0-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 21:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Club Brugge het dinsdag 11 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Atlético Madrid (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Club Brugge en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Club Brugge en Atlético Madrid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Atlético Madrid kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Atlético Madrid
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
4
9
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
88
156
Gevaarlijke aanvallen
30
70
Passes
394
547
Overtredingen
13
8
Buitenspel
1
1
Corners
2
8
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - Atlético Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Francisco Montero Atlético Madrid
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saúl Atlético Madrid
56' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
57' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Gelson Martins Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor T. Lemar Atlético Madrid
69' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor T. Partey Atlético Madrid
69' Wissel Club Brugge Wissel Luan Peres voor C. Ngonge Club Brugge
74' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor L. Openda Club Brugge
76' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Amrabat Club Brugge
91' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor H. Vanaken Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Atlético Madrid
Opstellingen Club Brugge - Atlético Madrid
De opstellingen van Club Brugge en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ivan Leko
Wissels Club Brugge
# Speler Pos.
1 Karlo Letica K
4 Luan Peres Petroni V
15 Matej Mitrović V
35 Saulo Decarli V
26 Mats Rits M
16 Siebe Schrijvers A
93 Noah Fadiga A
Voorbeschouwing Club Brugge - Atlético Madrid

Club Brugge en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 0
Winst Atlético Madrid 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Club Brugge - Atlético Madrid Opstelling Club Brugge Opstelling Atlético Madrid Live Club Brugge - Atlético Madrid Live Club Brugge - Atlético Madrid kijken Club Brugge - Atlético Madrid kijken Live Club Brugge - Atlético Madrid stream Club Brugge - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Atlético Madrid Uitslag Club Brugge - Atlético Madrid Statistieken Club Brugge - Atlético Madrid Champions League 2018/2019 Club Brugge - Atlético Madrid wedden Club Brugge - Atlético Madrid gokken Club Brugge - Atlético Madrid Unibet