Nabeschouwing Drita - Malmo FF (0-3) || Champions League

Dinsdag 10 juli 2018 - 20:45 uur

In de Champions League neemt Drita het dinsdag 10 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Olimpik Adem Jashari (Mitrovicë (Kosovska Mitrovica)) in Kosovska Mitrovica.

Via de Drita - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drita - Malmo FF (0-3)

Het Champions League duel tussen Drita en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Boris Marhefka geëindigd in een 0-3 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Strandberg, waarmee Malmö FF met 0-1 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Traustason op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Malmö FF, waarmee M. Rosenberg zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Boris Marhefka, waardoor Malmo FF een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Drita - Malmo FF
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
0
3
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
0
5
Corners
0
6
Wissels
0
3
LIVE Drita - Malmo FF 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drita - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Malmö FF Doelpunt C. Strandberg met assist van S. Rieks Malmö FF 0-1
27' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor B. Safari Malmö FF
37' Gele kaart Drita Gele kaart voor B. Shabani Drita
39' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Traustason met assist van M. Rosenberg Malmö FF 0-2
54' Wissel Drita Wissel P. Livoreka voor B. Haxhimusa Drita
61' Wissel Malmö FF Wissel A. Jeremejeff voor C. Strandberg Malmö FF
64' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor B. Safari Malmö FF
76' Wissel Drita Wissel L. Kryeziu voor D. Musaj Drita
82' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg Malmö FF 0-3
83' Wissel Drita Wissel D. Haliti voor L. Leci Drita
84' Wissel Malmö FF Wissel B. Innocent voor M. Rosenberg Malmö FF
94' Gele kaart Drita Gele kaart voor D. Haliti Drita
Opstellingen Drita - Malmo FF

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Drita - Malmo FF

Drita en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Boris Marhefka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Drita en Malmo FF elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Drita 0
Winst Malmo FF 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Drita - Malmo FF Opstelling Drita Opstelling Malmo FF Live Drita - Malmo FF Live Drita - Malmo FF kijken Drita - Malmo FF kijken Live Drita - Malmo FF stream Drita - Malmo FF Fox Sports Nabeschouwing Drita - Malmo FF Uitslag Drita - Malmo FF Statistieken Drita - Malmo FF Champions League 2018/2019 Drita - Malmo FF wedden Drita - Malmo FF gokken Drita - Malmo FF Unibet