Nabeschouwing Flora - Hapoel Be'er Sheva (1-4) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 10 juli 2018 - 17:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Flora het dinsdag 10 juli 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Hapoel Be'er Sheva (1-4)

Het Champions League duel tussen Flora en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. Sahar, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Hapoel Be'er Sheva via S. Tzedek op 0-2 kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Hapoel Be'er Sheva, waarmee H. Maman zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

R. Sappinen zette Flora even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Erik Lambrechts toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist H. Ezra namens Hapoel Be'er Sheva de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Flora - Hapoel Be'er Sheva 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt B. Sahar met assist van M. Melikson Hapoel Be'er Sheva 0-1
36' Penalty Hapoel Be'er Sheva Penalty S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva 0-2
48' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel V. Broun voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
53' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt H. Maman met assist van B. Bitton Hapoel Be'er Sheva 0-3
57' Wissel Flora Wissel K. Aloe voor J. Saliste Flora
61' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Zrihan voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
66' Wissel Flora Wissel M. Gussev voor F. Liivak Flora
71' Wissel Flora Wissel M. Poom voor Z. Beglarishvili Flora
73' Penalty Flora Penalty R. Sappinen Flora 1-3
79' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Pekhart voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
85' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt H. Ezra met assist van M. Melikson Hapoel Be'er Sheva 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Flora - Hapoel Be'er Sheva

Voorbeschouwing Flora - Hapoel Be'er Sheva

Flora en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Flora en Hapoel Be'er Sheva elkaar treffen in de Champions League.