Nabeschouwing Legia Warszawa - Cork City (3-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Legia Warszawa het dinsdag 17 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cork City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Cork City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Cork City (3-0)

Het Champions League duel tussen Legia Warszawa en Cork City is onder leiding van scheidsrechter Kai Erik Steen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door J. Kanté, waarmee Legia Warszawa met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 72e minuut voor dat Legia Warszawa via M. Radović op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Carlitos López van Legia Warszawa die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kai Erik Steen, waardoor Legia Warszawa een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Legia Warszawa - Cork City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Cork City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt J. Kanté met assist van Cafú Legia Warszawa 1-0
46' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Hloušek voor M. Kucharczyk Legia Warszawa
64' Wissel Legia Warszawa Wissel Carlitos López voor J. Kanté Legia Warszawa
66' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Iñaki Astiz Legia Warszawa
69' Wissel Legia Warszawa Wissel D. Antolić voor M. Wieteska Legia Warszawa
72' Penalty Legia Warszawa Penalty M. Radović Legia Warszawa 2-0
79' Wissel Cork City Wissel J. OHanlon voor G. Cummins Cork City
79' Wissel Cork City Wissel K. Sadlier voor G. Buckley Cork City
79' Wissel Cork City Wissel D. Kane voor S. Beattie Cork City
89' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Carlitos López met assist van M. Radović Legia Warszawa 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Cork City
Opstellingen Legia Warszawa - Cork City
De opstellingen van Legia Warszawa en Cork City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.