Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Galatasaray (2-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Lokomotiv Moskou het woensdag 28 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Galatasaray (2-0)

Het Champions League duel tussen Lokomotiv Moskou en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Donk zette Lokomotiv Moskva op een 1-0 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Ignatyev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Galatasaray 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Aziz Galatasaray
43' Eigen doelpunt Lokomotiv Moskva Eigen doelpunt R. Donk Lokomotiv Moskva 1-0
54' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt V. Ignatyev met assist van F. Smolov Lokomotiv Moskva 2-0
59' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor Fernando Galatasaray
67' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
68' Wissel Galatasaray Wissel S. İnan voor Badou NDiaye Galatasaray
74' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
89' Wissel Galatasaray Wissel Mariano voor M. Linnes Galatasaray
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Rotenberg voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Galatasaray
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Galatasaray
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Yury Semin
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Galatasaray

Lokomotiv Moskou en Galatasaray spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Galatasaray in de Champions League vond plaats op 18 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Galatasaray 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 4e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 3e plaats.