Nabeschouwing Malmo FF - Drita (2-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Malmo FF het dinsdag 17 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Drita. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Drita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Drita (2-0)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Drita is onder leiding van scheidsrechter Laurent Kopriwa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door C. Strandberg, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Larsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Drita 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Drita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Malmö FF Doelpunt C. Strandberg met assist van S. Adrian Malmö FF 1-0
58' Wissel Malmö FF Wissel E. Binaku voor S. Rieks Malmö FF
60' Doelpunt Malmö FF Doelpunt E. Larsson met assist van E. Binaku Malmö FF 2-0
64' Wissel Malmö FF Wissel B. Safari voor R. Bengtsson Malmö FF
71' Wissel Malmö FF Wissel B. Innocent voor F. Bachirou Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Drita
Opstellingen Malmo FF - Drita
De opstellingen van Malmo FF en Drita zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Drita zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.