Nabeschouwing Manchester United - Juventus (0-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Manchester United het dinsdag 23 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Juventus (0-1)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mažić geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door P. Dybala, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Juventus dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Juventus.

LIVE Manchester United - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 0-1
59' Gele kaart Juventus Gele kaart voor B. Matuidi Juventus
77' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Young Manchester United
78' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor P. Dybala Juventus
81' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor J. Cuadrado Juventus
83' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
87' Wissel Juventus Wissel Douglas Costa voor João Cancelo Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Juventus
Opstellingen Manchester United - Juventus
De opstellingen van Manchester United en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Voorbeschouwing Manchester United - Juventus

Manchester United en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mažić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Manchester United en Juventus elkaar treffen in de Champions League.

Winst Manchester United 0
Winst Juventus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 2e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.