Nabeschouwing Schalke 04 - Lokomotiv Moskou (1-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Schalke 04 het dinsdag 11 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Lokomotiv Moskou (1-0)

Het Champions League duel tussen Schalke 04 en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door A. Schöpf, waarmee Schalke 04 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Schalke 04 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos, waardoor Schalke 04 de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Schalke 04 - Lokomotiv Moskou 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Schalke 04 Wissel A. Baba voor H. Mendyl Schalke 04
27' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Serdar Schalke 04
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor I. Denisov Lokomotiv Moskva
47' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Goller Schalke 04
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Anton Miranchuk voor Éder Lokomotiv Moskva
59' Wissel Schalke 04 Wissel A. Harit voor B. Goller Schalke 04
65' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor B. Höwedes Lokomotiv Moskva
72' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor C. Teuchert Schalke 04
80' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
87' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Stambouli Schalke 04
91' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt A. Schöpf met assist van S. Serdar Schalke 04 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Schalke 04 - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Schalke 04 en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Schalke 04 - Lokomotiv Moskou

Schalke 04 en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en Lokomotiv Moskou in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schalke 04. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Schalke 04 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Schalke 04 1
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Schalke 04 op een 2e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.