Nabeschouwing Skendija 79 - Salzburg (0-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 14 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Skendija 79 het dinsdag 14 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Salzburg (0-1)

Het Champions League duel tussen Skendija 79 en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door André Ramalho, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Salzburg dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tamás Bognár, waardoor Salzburg de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Skendija 79 - Salzburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Adili Skendija 79
46' Wissel Skendija 79 Wissel B. Bojku voor V. Nafiu Skendija 79
61' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor X. Schlager Salzburg
62' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Dabour Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor R. Yabo Salzburg
71' Wissel Skendija 79 Wissel R. Selmani voor M. Adili Skendija 79
73' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Bejtulai Skendija 79
76' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor M. Dabour Salzburg
81' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
86' Wissel Skendija 79 Wissel S. Shefiti voor I. Emini Skendija 79
89' Wissel Salzburg Wissel C. Leitgeb voor X. Schlager Salzburg
91' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor V. Musliu Skendija 79
92' Doelpunt Salzburg Doelpunt André Ramalho Salzburg 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Salzburg
Opstellingen Skendija 79 - Salzburg
De opstellingen van Skendija 79 en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.