Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Spartaks Jūrmala het woensdag 11 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto (Rīga (Riga)) in Riga.

Via de Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Spartaks Jūrmala en Crvena Zvezda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Crvena Zvezda, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Crvena Zvezda kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mykola Balakin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor E. Kobzar Spartaks Jūrmala
17' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor N. Stojiljković Crvena Zvezda
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel L. Ebecilio voor N. Milić Crvena Zvezda
60' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel D. Davydov voor E. Kobzar Spartaks Jūrmala
66' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel D. Aguirre voor K. Svarups Spartaks Jūrmala
77' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel P. Mihadjuks voor O. Dmitriev Spartaks Jūrmala
82' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Jevtović voor N. Radonjić Crvena Zvezda
83' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor I. Šlampe Spartaks Jūrmala
84' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Babić Crvena Zvezda
87' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor F. Stojković Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda
Opstellingen Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda

Voorbeschouwing Spartaks Jūrmala - Crvena Zvezda

Spartaks Jūrmala en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mykola Balakin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartaks Jūrmala en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Champions League.