Nabeschouwing Sutjeska - Astana (0-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 18 juli 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Sutjeska het woensdag 18 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Kraj Bistrice in Nikšić.

Via de Sutjeska - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sutjeska - Astana (0-2)

Het Champions League duel tussen Sutjeska en Astana is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Đ. Despotović, waarmee Astana met 0-1 de leiding nam. Astana vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Muzhikov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Astana.

LIVE Sutjeska - Astana 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sutjeska - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Astana Doelpunt Đ. Despotović met assist van S. Muzhikov Astana 0-1
52' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor N. Nedić Sutjeska
54' Wissel Sutjeska Wissel S. Denković voor Marko Vučić Sutjeska
55' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor L. Merdović Sutjeska
61' Wissel Sutjeska Wissel V. Bubanja voor S. Stefanović Sutjeska
65' Doelpunt Astana Doelpunt S. Muzhikov met assist van Đ. Despotović Astana 0-2
71' Wissel Sutjeska Wissel Ž. Grbović voor Š. Kordić Sutjeska
79' Wissel Astana Wissel A. Shchetkin voor Đ. Despotović Astana
81' Wissel Astana Wissel R. Almeyda voor L. Kleinheisler Astana
85' Wissel Astana Wissel B. Zainutdinov voor R. Murtazaev Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Sutjeska - Astana
Opstellingen Sutjeska - Astana
De opstellingen van Sutjeska en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sutjeska gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Astana zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.