Nabeschouwing The New Saints - Skendija 79 (4-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt The New Saints het dinsdag 17 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Skendija 79 (4-0)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Skendija 79 is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 4-0 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Ebbe, waarmee The New Saints met 1-0 de leiding nam. The New Saints vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Redmond op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van The New Saints, waarmee B. Cabango zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor The New Saints in de 96e minuut, nadat Kurtis Byrne de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor The New Saints.

LIVE The New Saints - Skendija 79 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Ebbe The New Saints 1-0
30' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Redmond met assist van J. Mullan The New Saints 2-0
35' Doelpunt The New Saints Doelpunt B. Cabango met assist van B. Hudson The New Saints 3-0
45' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Bejtulai Skendija 79
46' Wissel Skendija 79 Wissel B. Ibraimi voor S. Shefiti Skendija 79
55' Wissel Skendija 79 Wissel M. Radeski voor B. Todorovski Skendija 79
56' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
58' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor J. Routledge The New Saints
71' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor J. Mullan The New Saints
72' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor P. Harrison The New Saints
85' Wissel The New Saints Wissel A. Cieślewicz voor D. Redmond The New Saints
88' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Marriott The New Saints
88' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor V. Musliu Skendija 79
88' Wissel The New Saints Wissel Kurtis Byrne voor T. Holland The New Saints
88' Wissel Skendija 79 Wissel K. Cheshmedzhiev voor A. Zejnulai Skendija 79
96' Doelpunt The New Saints Doelpunt Kurtis Byrne met assist van C. Marriott The New Saints 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Skendija 79
Opstellingen The New Saints - Skendija 79
De opstellingen van The New Saints en Skendija 79 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Skendija 79 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.