Nabeschouwing Astana - Dinamo Zagreb (0-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 7 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Astana het dinsdag 7 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Dinamo Zagreb (0-2)

Het Champions League duel tussen Astana en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Budimir, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Olmo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Astana - Dinamo Zagreb 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
39' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Budimir met assist van Daniel Olmo Dinamo Zagreb 0-1
41' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranović voor M. Budimir Dinamo Zagreb
46' Wissel Astana Wissel R. Almeyda voor S. Muzhikov Astana
50' Gele kaart Astana Gele kaart voor I. Maevski Astana
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Šunjić voor A. Ademi Dinamo Zagreb
63' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
70' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
81' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor M. Tomasov Astana
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kądzior voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
84' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Daniel Olmo met assist van A. Gojak Dinamo Zagreb 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Dinamo Zagreb
Opstellingen Astana - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Astana en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.