Nabeschouwing Astana - Sutjeska (1-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 16:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Astana het woensdag 11 juli 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sutjeska. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Sutjeska live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Sutjeska (1-0)

Het Champions League duel tussen Astana en Sutjeska is onder leiding van scheidsrechter Ferenc Karakó geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. R. Murtazaev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Astana vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Astana.

LIVE Astana - Sutjeska 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Sutjeska teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Astana Gele kaart voor M. Aničić Astana
29' Penalty Astana Penalty R. Murtazaev Astana 1-0
45' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor Miloš Vučić Sutjeska
62' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor D. Bulatović Sutjeska
73' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor S. Cicmil Sutjeska
73' Wissel Astana Wissel A. Shchetkin voor Đ. Despotović Astana
78' Wissel Sutjeska Wissel V. Vuković voor M. Ćetković Sutjeska
85' Wissel Sutjeska Wissel B. Božović voor Š. Kordić Sutjeska
86' Wissel Astana Wissel M. Stanojević voor R. Murtazaev Astana
92' Wissel Astana Wissel B. Zainutdinov voor S. Muzhikov Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Sutjeska
Opstellingen Astana - Sutjeska

Voorbeschouwing Astana - Sutjeska

Astana en Sutjeska spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ferenc Karakó en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana en Sutjeska elkaar treffen in de Champions League.