Nabeschouwing Atalanta - Manchester City (1-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Atalanta het woensdag 6 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Atalanta - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Manchester City (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Atalanta en Manchester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Sterling, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City kreeg via Gabriel Jesus in de 43e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Aleksey Kulbakov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Pasalic namens Atalanta in de 49e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 81e minuut werd C. Bravo van Manchester City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Manchester City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Atalanta - Manchester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van Gabriel Jesus Manchester City 0-1
27' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor B. Djimsiti Atalanta
39' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
43' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Ilicic Atalanta
43' Penalty gemist Manchester City Penalty gemist Gabriel Jesus Manchester City
46' Wissel Manchester City Wissel C. Bravo voor Ederson Manchester City
49' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pasalic met assist van A. Gomez Atalanta 1-1
70' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernandinho Manchester City
73' Wissel Manchester City Wissel S. Aguero voor Gabriel Jesus Manchester City
79' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Castagne Atalanta
81' Rode kaart Manchester City Rode kaart voor C. Bravo Manchester City
84' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor R. Freuler Atalanta
87' Wissel Manchester City Wissel K. Walker voor R. Mahrez Manchester City
92' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor B. Mendy Manchester City
92' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor T. Castagne Atalanta
96' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor B. Silva Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Manchester City
Opstellingen Atalanta - Manchester City
De opstellingen van Atalanta en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Manchester City

Atalanta en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Manchester City in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atalanta. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta 0
Winst Manchester City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 4e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.