Nabeschouwing Atlético Madrid - Monaco (2-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Atlético Madrid het woensdag 28 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Monaco (2-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van B. Badiashile zette Atlético Madrid op een 1-0 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Atlético Madrid vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Griezmann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut kreeg S. Savić van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Atlético Madrid de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Monaco kreeg een penalty toegewezen in de 83e minuut, die werd genomen door R. Falcao. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-0 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Monaco 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt B. Badiashile Koke Atlético Madrid 1-0
24' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Á. Correa Atlético Madrid 2-0
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Koke Atlético Madrid
54' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Tielemans Monaco
55' Wissel Monaco Wissel R. Falcao voor M. Sylla Monaco
62' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savić Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor T. Lemar Atlético Madrid
63' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor N. Chadli Monaco
63' Wissel Monaco Wissel K. Thuram-Ulien voor A. Golovin Monaco
68' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Biancone Monaco
69' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl voor Á. Correa Atlético Madrid
82' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor S. Savić Atlético Madrid
83' Penalty gemist Monaco Penalty gemist R. Falcao Monaco
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Partey Atlético Madrid
91' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Monaco
Opstellingen Atlético Madrid - Monaco
De opstellingen van Atlético Madrid en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Monaco

Atlético Madrid en Monaco spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Monaco in de Champions League vond plaats op 18 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 1
Winst Monaco 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 4e plaats.