Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou (1-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 18 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 18 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door G. Krychowiak, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Howedes zorgde ervoor dat Bayer 04 Leverkusen op 1-1 kwam te staan in de 25e minuut. In de 37e minuut zette D. Barinov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paweł Raczkowski, waardoor Lokomotiv Moskou een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak met assist van J. Mario Lokomotiv Moskva 0-1
25' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt B. Howedes Aranguiz Bayer 04 Leverkusen 1-1
37' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt D. Barinov Lokomotiv Moskva 1-2
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
55' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
76' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
93' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor J. Mario Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Coach Peter Bosz
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskou

Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paweł Raczkowski en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Champions League.