Nabeschouwing Bayern München - AEK Athene (2-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Bayern München het woensdag 7 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - AEK Athene (2-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en AEK Athene is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Bayern München vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayern München.

LIVE Bayern München - AEK Athene 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor U. Ćosić AEK Athens
31' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
64' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor André Simões AEK Athens
66' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor K. Lambropoulos AEK Athens
67' Wissel AEK Athens Wissel Erik Morán voor Alef AEK Athens
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van T. Müller FC Bayern München 2-0
78' Wissel AEK Athens Wissel Rodrigo Galo voor K. Galanopoulos AEK Athens
79' Wissel AEK Athens Wissel L. Boyé voor P. Mandalos AEK Athens
84' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor F. Ribéry FC Bayern München
87' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor S. Gnabry FC Bayern München
91' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor R. Lewandowski FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - AEK Athene
Opstellingen Bayern München - AEK Athene
De opstellingen van Bayern München en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - AEK Athene

Bayern München en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en AEK Athene in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AEK Athene slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 1
Winst AEK Athene 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we AEK Athene terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.