Nabeschouwing Benfica - Fenerbahçe (1-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 7 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Benfica het dinsdag 7 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Fenerbahçe (1-0)

Het Champions League duel tussen Benfica en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door F. Cervi, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Benfica dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benfica uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Benfica - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Valbuena Fenerbahçe
63' Wissel Benfica Wissel N. Castillo voor F. Ferreyra Benfica
69' Doelpunt Benfica Doelpunt F. Cervi met assist van E. Salvio Benfica 1-0
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Soldado voor A. Potuk Fenerbahçe
75' Wissel Benfica Wissel A. Živković voor E. Salvio Benfica
78' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Soldado Fenerbahçe
79' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Álex Grimaldo Benfica
82' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Ekici Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Alıcı voor N. Dirar Fenerbahçe
91' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Elmas Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Fenerbahçe
Opstellingen Benfica - Fenerbahçe
De opstellingen van Benfica en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.