Nabeschouwing Benfica - Red Bull Leipzig (1-2) || Champions League

Dinsdag 17 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Benfica het dinsdag 17 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Red Bull Leipzig (1-2)

Het Champions League duel tussen Benfica en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door T. Werner, waarmee RB Leipzig met 0-1 de leiding nam. RB Leipzig vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Werner op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Benfica de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Seferovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Benfica kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos, waardoor Red Bull Leipzig een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Red Bull Leipzig
Goals
1
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
105
129
Gevaarlijke aanvallen
40
71
Passes
500
548
Overtredingen
11
13
Buitenspel
2
4
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Benfica - Red Bull Leipzig 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor K. Laimer RB Leipzig
57' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Y. Poulsen RB Leipzig
62' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jota Benfica
67' Wissel Benfica Wissel D. Tavares voor Jota Benfica
69' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van Y. Poulsen RB Leipzig 0-1
70' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor A. Haidara RB Leipzig
76' Wissel Benfica Wissel R. Silva voor Pizzi Benfica
76' Wissel Benfica Wissel H. Seferovic voor F. Cervi Benfica
79' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van M. Sabitzer RB Leipzig 0-2
83' Wissel RB Leipzig Wissel L. Klostermann voor M. Halstenberg RB Leipzig
84' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferovic met assist van R. Silva Benfica 1-2
88' Wissel RB Leipzig Wissel C. Nkunku voor E. Forsberg RB Leipzig
Opstellingen Benfica - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Benfica en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Julian Nagelsmann
Voorbeschouwing Benfica - Red Bull Leipzig

Benfica en Red Bull Leipzig spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Benfica en Red Bull Leipzig elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 0
Winst Red Bull Leipzig 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Benfica - Red Bull Leipzig Opstelling Benfica Opstelling Red Bull Leipzig Live Benfica - Red Bull Leipzig Live Benfica - Red Bull Leipzig kijken Benfica - Red Bull Leipzig kijken Live Benfica - Red Bull Leipzig stream Benfica - Red Bull Leipzig Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Red Bull Leipzig Uitslag Benfica - Red Bull Leipzig Statistieken Benfica - Red Bull Leipzig Champions League 2019/2020 Benfica - Red Bull Leipzig wedden Benfica - Red Bull Leipzig gokken Benfica - Red Bull Leipzig Unibet