Nabeschouwing Celtic - CFR Cluj (3-4) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Celtic het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - CFR Cluj (3-4)

Het Champions League duel tussen Celtic en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 3-4 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door C. Deac, waarmee CFR Cluj met 0-1 de leiding nam. Celtic kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Forrest, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette O. Edouard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celtic de leiding in de wedstrijd nam.

B. Omrani zette CFR Cluj even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Andris Treimanis toegekende penalty wist te benutten. Celtic leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 76 minuten op voorsprong na een goal van R. Christie: 3-2. In de 80e minuut was het B. Omrani die CFR Cluj weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk CFR Cluj dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was G. Tucudean de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andris Treimanis bij een 3-4 eindstand in het voordeel van CFR Cluj.

LIVE Celtic - CFR Cluj 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt C. Deac met assist van B. Omrani CFR Cluj 0-1
40' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Rondon CFR Cluj
41' Gele kaart Celtic Gele kaart voor H. Abd Elhamed Celtic
46' Wissel CFR Cluj Wissel G. Tucudean voor M. Rondon CFR Cluj
51' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van M. Johnston Celtic 1-1
61' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Edouard met assist van R. Christie Celtic 2-1
63' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor C. Deac CFR Cluj
74' Penalty CFR Cluj Penalty B. Omrani CFR Cluj 2-2
75' Wissel Celtic Wissel L. Morgan voor M. Johnston Celtic
76' Doelpunt Celtic Doelpunt R. Christie met assist van O. Edouard Celtic 3-2
78' Wissel CFR Cluj Wissel C. Paun-Alexandru voor L. Aurelio CFR Cluj
80' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt B. Omrani CFR Cluj 3-3
83' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor O. Ntcham Celtic
84' Wissel CFR Cluj Wissel A. Muresan voor B. Omrani CFR Cluj
88' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor G. Arlauskis CFR Cluj
88' Wissel Celtic Wissel V. Bayo voor S. Brown Celtic
97' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Tucudean met assist van C. Paun-Alexandru CFR Cluj 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - CFR Cluj
Opstellingen Celtic - CFR Cluj
De opstellingen van Celtic en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Neil Lennon
Voorbeschouwing Celtic - CFR Cluj

Celtic en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en CFR Cluj in de Champions League vond plaats op 7 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.