Nabeschouwing Club Brugge - Monaco (1-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Club Brugge het woensdag 24 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Monaco (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Club Brugge en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Sylla, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Wesley, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Club Brugge - Monaco 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor S. Jovetić Monaco
32' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Sylla met assist van A. Golovin Monaco 0-1
39' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van H. Vanaken Club Brugge 1-1
43' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibé Monaco
57' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
64' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Nakamba Club Brugge
64' Wissel Monaco Wissel B. Henrichs voor D. Sidibé Monaco
73' Wissel Monaco Wissel J. Aholou voor S. Diop Monaco
79' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor K. Rezaei Club Brugge
83' Wissel Club Brugge Wissel Clinton Mata voor T. Vlietinck Club Brugge
85' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Wesley Club Brugge
89' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
90' Wissel Club Brugge Wissel K. Diatta voor E. Dennis Club Brugge
92' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Tielemans Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Monaco
Opstellingen Club Brugge - Monaco
De opstellingen van Club Brugge en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.