Nabeschouwing Crvena Zvezda - Napoli (0-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 18 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Napoli (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Napoli, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Napoli kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Szymon Marciniak niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Crvena Zvezda - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
37' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Krstičić Crvena Zvezda
55' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Degenek Crvena Zvezda
56' Wissel Crvena Zvezda Wissel D. Jovančić voor B. Jovičić Crvena Zvezda
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
61' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor Allan Napoli
75' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor José Callejón Napoli
75' Wissel Napoli Wissel M. Hamšík voor P. Zieliński Napoli
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor R. Boakye Crvena Zvezda
87' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Simić voor M. Marin Crvena Zvezda
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Milik Napoli
95' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Napoli
Opstellingen Crvena Zvezda - Napoli
De opstellingen van Crvena Zvezda en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.