Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Young Boys (1-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 28 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 28 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Young Boys (1-2)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Hajrović, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Hoarau in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Young Boys weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut zette G. Hoarau zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Young Boys de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers, waardoor Young Boys een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dinamo Zagreb - Young Boys 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Hajrović Dinamo Zagreb 1-0
32' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Šunjić voor A. Ademi Dinamo Zagreb
38' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
55' Wissel Young Boys Wissel R. Assalé voor M. Sulejmani Young Boys
57' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Sanogo Young Boys
64' Penalty Young Boys Penalty G. Hoarau Young Boys 1-1
66' Doelpunt Young Boys Doelpunt G. Hoarau met assist van G. Wüthrich Young Boys 1-2
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Budimir voor M. Leovac Dinamo Zagreb
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kądzior voor M. Oršić Dinamo Zagreb
84' Wissel Young Boys Wissel L. Bertone voor C. Fassnacht Young Boys
93' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Ngamaleu Young Boys
93' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
93' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor M. Ngamaleu Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Young Boys
Opstellingen Dinamo Zagreb - Young Boys
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.