Nabeschouwing F91 Dudelange - MOL Vidi (1-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 10 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt F91 Dudelange het dinsdag 10 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum (Diddeleng (Dudelange)) in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - MOL Vidi (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen F91 Dudelange en MOL Vidi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Huszti, waarmee MOL Vidi met 0-1 de leiding nam. F91 Dudelange kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Mélisse, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken F91 Dudelange - MOL Vidi
1
1
LIVE F91 Dudelange - MOL Vidi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt MOL Vidi Doelpunt S. Huszti met assist van D. Lazovic MOL Vidi 0-1
46' Wissel F91 Dudelange Wissel P. Stumpf voor Stélvio F91 Dudelange
50' Gele kaart MOL Vidi Gele kaart voor P. Vinicius MOL Vidi
58' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt B. Mélisse met assist van D. Sinani F91 Dudelange 1-1
69' Wissel MOL Vidi Wissel B. Nikolov voor I. Kovacs MOL Vidi
74' Wissel F91 Dudelange Wissel J. Yéyé voor P. Stumpf F91 Dudelange
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Scepovic voor S. Huszti MOL Fehérvár
82' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor M. Scepovic MOL Fehérvár
90' Wissel F91 Dudelange Wissel S. Ibrahimović voor D. Stolz F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - MOL Vidi
Opstellingen F91 Dudelange - MOL Vidi

Voorbeschouwing F91 Dudelange - MOL Vidi

F91 Dudelange en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zaven Hovhannisyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat F91 Dudelange en MOL Vidi elkaar treffen in de Champions League.