Nabeschouwing F91 Dudelange - Valletta (2-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt F91 Dudelange het dinsdag 9 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de F91 Dudelange - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Valletta (2-2)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen F91 Dudelange en Valletta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Bettaieb, waarmee F91 Dudelange met 1-0 de leiding nam. F91 Dudelange vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Stolz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Valletta de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Packer.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Borg de 2-2 maakte voor Valletta. In de 89e minuut moest Valletta verder met een man minder, nadat R. Muscat een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE F91 Dudelange - Valletta 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Valletta Gele kaart voor K. Tulimieri Valletta
26' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Bettaieb met assist van M. Pokar F91 Dudelange 1-0
47' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Stolz met assist van M. Bouchouari F91 Dudelange 2-0
46' Gele kaart Valletta Gele kaart voor S. Borg Valletta
52' Wissel Valletta Wissel N. Pulis voor S. Malano Valletta
62' Wissel Valletta Wissel S. Dimech voor K. Tulimieri Valletta
63' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Garos F91 Dudelange
64' Doelpunt Valletta Doelpunt Packer Valletta 2-1
65' Wissel F91 Dudelange Wissel D. Sinani voor S. Bougrine F91 Dudelange
66' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor R. Delgado F91 Dudelange
67' Gele kaart Valletta Gele kaart voor R. Muscat Valletta
70' Doelpunt Valletta Doelpunt J. Borg met assist van Packer Valletta 2-2
73' Gele kaart Valletta Gele kaart voor K. Nwoko Valletta
76' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Morren voor M. Garos F91 Dudelange
83' Wissel Valletta Wissel A. Monticelli voor Packer Valletta
84' Wissel F91 Dudelange Wissel L. Pomponi voor A. Bettaieb F91 Dudelange
89' Tweede gele kaart Valletta Tweede gele kaart voor R. Muscat Valletta
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Valletta
Opstellingen F91 Dudelange - Valletta
De opstellingen van F91 Dudelange en Valletta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Valletta zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.