Nabeschouwing FC Santa Coloma - Drita (0-2) (na verlenging) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 26 juni 2018 - 17:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt FC Santa Coloma het dinsdag 26 juni 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Drita. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de FC Santa Coloma - Drita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Santa Coloma - Drita (0-2) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen FC Santa Coloma en Drita is onder leiding van scheidsrechter Paul McLaughlin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Drita. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Drita dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door X. Shabani, waarmee Drita met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 108e minuut voor dat Drita via F. Gërbeshi op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Paul McLaughlin af en was het Drita die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE FC Santa Coloma - Drita 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Santa Coloma - Drita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Drita Gele kaart voor B. Shabani Drita
57' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Juanma Torres FC Santa Coloma
59' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Moisés San Nicolás FC Santa Coloma
62' Wissel FC Santa Coloma Wissel Javi Sánchez voor Gabi Riera FC Santa Coloma
80' Gele kaart Drita Gele kaart voor V. Kuka Drita
83' Wissel FC Santa Coloma Wissel Jaime Noguerol voor Aleix Cistero FC Santa Coloma
85' Wissel Drita Wissel P. Livoreka voor L. Kryeziu Drita
86' Wissel FC Santa Coloma Wissel Albert Mercadé voor Victor Rodríguez FC Santa Coloma
92' Gele kaart Drita Gele kaart voor A. Limani Drita
98' Wissel Drita Wissel A. Shala voor D. Musaj Drita
99' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Marc Rebés FC Santa Coloma
99' Doelpunt Drita Doelpunt X. Shabani Drita 0-1
106' Wissel FC Santa Coloma Wissel C. Fauré voor Loren Burón FC Santa Coloma
107' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Ildefons Lima FC Santa Coloma
108' Penalty Drita Penalty F. Gërbeshi Drita 0-2
112' Wissel Drita Wissel D. Haliti voor H. Neziraj Drita
114' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Jaime Noguerol FC Santa Coloma
115' Gele kaart Drita Gele kaart voor D. Haliti Drita
Video hoogtepunten en samenvatting FC Santa Coloma - Drita
Opstellingen FC Santa Coloma - Drita

Voorbeschouwing FC Santa Coloma - Drita

FC Santa Coloma en Drita spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul McLaughlin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Santa Coloma en Drita elkaar treffen in de Champions League.