Nabeschouwing Ferencváros - Dinamo Zagreb (0-4) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Ferencváros het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Dinamo Zagreb (0-4)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-4 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Ademi, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Petkovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee D. Olmo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 69e minuut moest Ferencváros verder met een man minder, nadat E. Civic een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Dinamo Zagreb geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Gojak. Na 89 minuten was het B. Petkovic van Dinamo Zagreb de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 0-3 bleef.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Dinamo Zagreb.

LIVE Ferencváros - Dinamo Zagreb 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van D. Olmo Dinamo Zagreb 0-1
24' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Civic Ferencváros
26' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb
28' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrovic Dinamo Zagreb
47' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt B. Petkovic met assist van M. Orsic Dinamo Zagreb 0-2
55' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt D. Olmo met assist van A. Ademi Dinamo Zagreb 0-3
65' Wissel Ferencváros Wissel R. Varga voor T. Nguen Ferencváros
69' Tweede gele kaart Ferencváros Tweede gele kaart voor E. Civic Ferencváros
69' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor A. Ademi Dinamo Zagreb
71' Wissel Ferencváros Wissel M. Heister voor M. Skvarka Ferencváros
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Majer voor I. Hajrovic Dinamo Zagreb
79' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Gojak met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 0-4
84' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Situm voor D. Olmo Dinamo Zagreb
84' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor N. Signevich Ferencváros
89' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Heister Ferencváros
89' Penalty gemist Dinamo Zagreb Penalty gemist B. Petkovic Dinamo Zagreb
91' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Majer Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Dinamo Zagreb
Opstellingen Ferencváros - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Ferencváros en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.