Nabeschouwing Ferencváros - Ludogorets (2-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 10 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Ferencváros het woensdag 10 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Ludogorets (2-1)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Eitan Shmuelevich geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Nguen, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Ludogorets kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Swierczok, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette O. Zubkov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ferencváros de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eitan Shmuelevich, waardoor Ferencváros een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Ludogorets 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen met assist van G. Lovrencsics Ferencváros 1-0
31' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Swierczok met assist van M. Tchibota Ludogorets 1-1
51' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
61' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor J. Goralski Ludogorets
65' Doelpunt Ferencváros Doelpunt O. Zubkov met assist van T. Nguen Ferencváros 2-1
66' Wissel Ludogorets Wissel Marcelinho voor D. Biton Ludogorets
66' Wissel Ferencváros Wissel D. Lanzafame voor T. Priskin Ferencváros
77' Wissel Ferencváros Wissel D. Siger voor I. Kharatin Ferencváros
78' Wissel Ludogorets Wissel S. Badji voor J. Goralski Ludogorets
83' Wissel Ludogorets Wissel Jorginho voor J. Lukoki Ludogorets
83' Wissel Ferencváros Wissel R. Varga voor T. Nguen Ferencváros
86' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Ludogorets
Opstellingen Ferencváros - Ludogorets
De opstellingen van Ferencváros en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.