Nabeschouwing HJK - Crvena Zvezda (2-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 31 juli 2019 - 18:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt HJK het woensdag 31 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolt Arena in Helsinki.

Via de HJK - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Crvena Zvezda (2-1)

Het Champions League duel tussen HJK en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Alain Bieri geëindigd in een 2-1 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Dahlstrom, waarmee HJK met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Jovancic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette R. Riski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee HJK de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alain Bieri, waardoor HJK een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE HJK - Crvena Zvezda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart HJK Gele kaart voor N. Alho HJK
46' Wissel HJK Wissel T. Vayrynen voor I. Tarasov HJK
46' Doelpunt HJK Doelpunt S. Dahlstrom HJK 1-0
55' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Pavkov voor R. Boakye Crvena Zvezda
56' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Jovancic met assist van M. Marin Crvena Zvezda 1-1
66' Wissel HJK Wissel Victor Luiz voor Rafinha HJK
74' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Ivanic voor M. Jevtovic Crvena Zvezda
77' Wissel HJK Wissel S. Vaananen voor W. Parra HJK
78' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Pavkov Crvena Zvezda
88' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Degenek voor J. Canas Crvena Zvezda
92' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski met assist van S. Dahlstrom HJK 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Crvena Zvezda
Opstellingen HJK - Crvena Zvezda
De opstellingen van HJK en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.