Nabeschouwing Juventus - Atlético Madrid (3-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Juventus het dinsdag 12 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Atlético Madrid (3-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Cristiano Ronaldo, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het Cristiano Ronaldo die Juventus op een 1-0 voorsprong zette.

In de 86e minuut werd de stand op 3-0 gezet na een benutte penalty van Juventus speler Cristiano Ronaldo. In de 86e minuut werd de stand op 3-0 gezet na een benutte penalty van Juventus speler Cristiano Ronaldo.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Björn Kuipers bij een 3-0 eindstand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Atlético Madrid 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van F. Bernardeschi Juventus 1-0
48' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van João Cancelo Juventus 2-0
49' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van João Cancelo Juventus 2-0
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor T. Lemar Atlético Madrid
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Bernardeschi Juventus
67' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor L. Spinazzola Juventus
73' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Juanfran Atlético Madrid
77' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor S. Arias Atlético Madrid
80' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor M. Mandžukić Juventus
86' Penalty Juventus Penalty Cristiano Ronaldo Juventus 3-0
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
91' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Vitolo Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Atlético Madrid
Opstellingen Juventus - Atlético Madrid
De opstellingen van Juventus en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Atlético Madrid

Juventus en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 20 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.