Nabeschouwing Kopenhagen - The New Saints (1-0) || Champions League 2019/2020

Woensdag 31 juli 2019 - 19:45 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Kopenhagen het woensdag 31 juli 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - The New Saints (1-0)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Zeca, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kopenhagen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Kopenhagen - The New Saints 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Zeca FC Copenhagen 1-0
59' Wissel The New Saints Wissel K. Lewis voor A. Cieslewicz The New Saints
59' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Daghim voor J. Wind FC Copenhagen
59' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Holse voor Zeca FC Copenhagen
66' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
71' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor S. Spender The New Saints
78' Wissel The New Saints Wissel B. Hudson voor C. Marriott The New Saints
78' Wissel FC Copenhagen Wissel G. Varela voor P. Bengtsson FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - The New Saints
Opstellingen Kopenhagen - The New Saints
De opstellingen van Kopenhagen en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.