Nabeschouwing Liverpool - Porto (2-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 9 april 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Liverpool het dinsdag 9 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Porto (2-0)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Porto is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Liverpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Keïta. Liverpool vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roberto Firmino op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Liverpool - Porto 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Liverpool Doelpunt N. Keïta met assist van Roberto Firmino Liverpool 1-0
17' Gele kaart Porto Gele kaart voor Tiquinho Porto
26' Doelpunt Liverpool Doelpunt Roberto Firmino met assist van T. Alexander-Arnold Liverpool 2-0
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor Felipe Porto
62' Wissel Porto Wissel Y. Brahimi voor Tiquinho Porto
73' Wissel Liverpool Wissel Bruno Costa voor Óliver Torres Liverpool
73' Wissel Porto Wissel D. Origi voor S. Mané Porto
77' Wissel Porto Wissel Fernando voor M. Pereira Porto
82' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Roberto Firmino Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Porto
Opstellingen Liverpool - Porto
De opstellingen van Liverpool en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Liverpool - Porto

Liverpool en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Porto in de Champions League vond plaats op 6 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Porto slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.