Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid (0-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 21:00 uur



In de Champions League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het dinsdag 1 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid (0-2)

Het Champions League duel tussen Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Joao Felix, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thomas op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
66
94
Gevaarlijke aanvallen
26
33
Passes
339
554
Overtredingen
12
14
Buitenspel
0
4
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
33' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
48' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Joao Felix Atlético Madrid 0-1
58' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Thomas met assist van D. Costa Atlético Madrid 0-2
62' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
77' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor D. Costa Atlético Madrid
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Eder voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
82' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Kolomeytsev voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
84' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor Joao Felix Atlético Madrid
85' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Mario Lokomotiv Moskva
87' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Koke Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid

Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Orel Grinfeeld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 1e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Atlético Madrid Live Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Live Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid kijken Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid kijken Live Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid stream Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Uitslag Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Statistieken Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Champions League 2019/2020 Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid wedden Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid gokken Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid Unibet